11 Nisan Çarşamba, Nathan Larson ile günümüz Türk çağdaş ve elektronik müzik dünyasının önemli isimlerinden Erdem Helvacıoğlu, bir atölye çalışmasıyla Salon IKSV’de.
Velvet Goldmine (Shudder To Think ile birlikte), Boys Don’t Cry / Erkekler Ağlamaz, Lilja 4-ever / Daima Lilya,Storytelling, Dirty Pretty Things / Kirli Tatlı Şeyler, Prozac Nation / Prozac Toplumu, Palindromes, Choke /Tıkanma, The Messenger ve Margin Call / Oyunun Sonu gibi uzayıp giden çok sayıda soundtrack bestesini kapsayan bir filmografisi olan Nathan Larson ile günümüz Türk çağdaş ve elektronik müzik dünyasının önemli isimlerinden Erdem Helvacıoğlu, bir atölye çalışması yapacaklar.
Nathan Larson, film müziğinin sanatsal ve estetik açılarına değinirken Helvacıoğlu sinemada müzik kullanımı ve ses tasarımı, miks ve aranjörlük gibi daha teknik alanlar hakkında bilgi verecek. Atölyede, sanatçıların bestelerinin örnekleneceği küçük dinletiler de yer alacak. Aynı gün, Helvacıoğlu, Larson ve Nina Persson hazırlıklarını sürdürdükleri yeni albümün parçalarından oluşan bir de konser verecek.
11 Nisan Çarşamba, 12.00
Salon İKSV
T: (212) 334 0752
Katılım ücretsiz olan Salon İKSV’de yapılacak etkinliklerde sınırlı kapasite nedeniyle yer sıkıntısı yaşamamak için şu e-posta adresine mesaj yollayarak rezervasyon yaptırmanız tavsiye ediliyor: rezervasyon@iksv.org